Shift happens

Gebruik Quotes en citaten. Presentatietip #2:
29 september 2008
De beste powerpoint presentaties van de wereld
2 oktober 2008
Show all

Upstream bericht over een bekend filmpje / online presentatie die al een tijdje op het internet circuleert, genaamd Shift Happens, ook wel ‘Did You Know?’ genoemd. Dit filmpje is recent vertaald in het Nederlands. Shift Happens komt oorspronkelijk van een powerpointpresentatie (via Frankwatching) en de boodschap in deze online presentatie is loeizuiver overgebracht; ik zou zeggen, doe inspiratie op voor uw eigen presentaties!

1 Comment

 1. R.J.Buitenhuis schreef:

  Uitstekend gedaan, zelf maak ik veel mensen op “did you know” op internet attent en van hieruit zal men ook uw presentatie gaan vinden.

  Beroepshalve ben ik meer dan 15 jaar in de wereld van IT aanwezig, en ik kan u verzekeren dat het merendeel van deze wereld louter commercieel getint is.(en dus niet idealistisch op verrijking van kennis en kunde, wat het wel zou moeten zijn)
  Thuis zijn wij zoals u al vermoedde IT technisch niet behoeftig, alles is aanwezig en ik zorg er dan ook voor dat mijn dochter hiervan optimaal gebruik kan maken.

  Wat me opvalt is dat ik als vader van een minderjarige dochter geconfronteerd wordt met deze materie en ik haar zoveel mogelijk vrijheden biedt, en haar zo goed als ik kan ondersteun in haar creativiteit. (zoals gezegd alles is aanwezig, dus beperkingen zijn er bijna niet)
  Ik merk op dat school achterloopt, ondanks smartboard ten spijt in alle klassen. Ik ben persoonlijk zeer benieuwd naar de reacties die naar aanleiding hiervan op uw voorlichtingsavond hebben plaatsgevonden.

  U heeft het in ieder geval ook in de gaten…shifthappens ook zonder onze kinderen.
  Hoogachtend,
  Ron J. Buitenhuis
  IT-consultant
  Etten-Leur (NBr)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *