Schrijven voor hét presentatie kennisplatform


Bent u een gedreven presentator of heeft u een buitengewone interesse in presenteren en/ of in powerpoint en bent u bereid om artikelen, tips en/ of reviews te schrijven voor PresentatieKracht? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar u. Dit geldt voor iedereen die vanuit zijn of haar vaardigheden en kennisveld kan bijdragen aan de opbouw van deze grootste, vrij toegankelijke kennisplatform in Nederland en Belgie.

What’s in it for me?

Het grootste voordeel  is uiteraard publicitaire waarde. Wij publiceren uw artikelen onder uw naam en dit biedt u de kans om uzelf aan het grote publiek voor te stellen. Tegelijkertijd is het een mogelijkheid om uw kennis te ventileren en het te delen met andere presentators en geïnteresseerden.

Zo meld u zich aan

Aanmelden is zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is een email sturen met daarin informatie over uzelf, uw vaardigheden, ideeën en wensen. Voeg daar een proefartikel aan toe en wij zullen uw aanbod met plezier bekijken. Wanneer uw aanbod van toegevoegde waarde is voor de website, zullen wij u uitnodigen om artikelen voor de website te schrijven. Deze zullen wij, na goedkeuring, onder uw naam publiceren.

Niet schrijven, wel ideeën?

Het is mogelijk dat u wel graag uw vaardigheden en kennisveld wilt delen met anderen, maar dat het u dit om welke reden dan ook niet in een artikel kunt verwerken. In dat geval blijven uw ideeën natuurlijk van harte welkom. Noteer deze ideeën dan en stuur ze naar ons toe.