Powerpoint achtergronden

Presentatietip #6: Zet msn, email notificaties e.d. uit tijdens de presentatie
23 oktober 2008
Presentatietip #7: Ben ik wel degene die moet presenteren?
28 oktober 2008
Show all

template_senseWe hebben voor u een kleine verzameling van powerpoint sjablonen gemaakt die u kunt gebruiken voor uw powerpoint presentaties. De sjablonen zijn simpele achtergronden voor powerpoint, waarbij er een kleurenschema ingesteld is. Het is mogelijk om deze sjablonen gratis te downloaden en zelf te gebruiken. U vindt de sjablonen/ templates hier. Wilt u uw eigen sjablonen ook delen met anderen? Stuur ze dan naar ons toe via info at presentatiekracht.nl

Achtergrond downloaden voor powerpoint

Wilt u zelf uw eigen afbeeldingen gebruiken om als powerpointachtergrond? Zoek dan afbeeldingen in de lijst met stockfoto’s die al eerder geplaatst zijn.

U kunt ook een achtergrond zoeken op één van de volgende sites met enkel achtergronden. Deze achtergronden zijn oorspronkelijk bedoelt voor het bureaublad van uw computer, maar u kunt ze ook gewoon gebruiken als powerpoint achtergrond (let wel altijd op de licenties!).

Inspiratie voor uw powerpointachtergrond

Wilt u inspiratie opdoen om een goede powerpointpresentatie in elkaar te zetten? Dan kunt u ook eens kijken in onze rubriek powerpoint presentatie inspiratie. 

2 Comments

  1. patrick schreef:

    bedankt

  2. chann schreef:

    je kan op invoegen drukken en dan op afbeelding en dan er op klikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *