Over ons

Nederland krachtiger laten presenteren!

PresentatieKracht is het onafhankelijke online kennisplatform voor presenteren in Nederland en Belgie. Wij bieden artikelen aan over alles wat met presenteren te maken heeft. De website is zowel op de beginnende presentatiegever gericht als op de gevorderde presentatiegever en biedt interessante artikelen, tips, reviews en dergelijke aan. De onderwerpen zijn zeer variërend. Zo zijn er artikelen met de laatste nieuwtjes uit presentatieland, reviews van andere presentaties, boekentips, designtips en nog veel meer nuttige artikelen. Een ander onderdeel van de website is een handleiding die het hele proces vanaf de voorbereiding tot aan het presenteren zelf stap voor stap belicht.

Meeschrijven?

Bent u een gedreven presentatiegever of heeft u een buitengewone interesse in presenteren en/ of in powerpoint en bent u bereid om artikelen, tips en/ of reviews te schrijven voor PresentatieKracht? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? Lees verder over schrijven op Presentatiekracht.

Contact

Wij zouden het op prijs stellen als u in de reacties laat weten wat u van de artikelen vindt. Heeft u ideeën, opmerkingen of andere vragen over de site? Neem dan gerust contact met ons op.

E-mail nieuwsbrief

Wilt u meer artikelen, ideeën en tips ontvangen van hét online platform PresentatieKracht? Schrijf u dan nu in via RSS (?) of schrijf u hieronder in op onze Nieuwsbrief