Download gratis onze checklist voor presentaties

Hologram op CNN
5 november 2008
Een pakkend slot?
9 november 2008
Show all

Om u te helpen bij de voorbereidingen van uw presentatie hebben wij een checklist ontwikkeld. Deze checklist omvat alle belangrijke onderdelen waar u aan zou moet denken bij de voorbereiding van een presentatie. Het laat u nadenken over de doelen van uw presentatie, uw publiek, het nodige materiaal, etcetera. Kortom: het is een soort geheugensteuntje. Het gaat hier om een professioneel voorbereidingsformulier, die wij gratis beschikbaar stellen aan u, zodat ook u in staat bent om als een professional te presenteren, met presentatiekracht!

>> Download hier de checklist

Waarom deze checklist?

 • Een goede voorbereiding is cruciaal voor een krachtige presentatie…
 • U kunt nadenken over de belangrijke elementen in uw presentatie…
 • U kunt het document afdrukken op papier en invullen…
 • Na de presentatie kunt u de checklist bewaren…

Maak er gebruik van en laat ons weten wat u ervan vindt…


U bent vrij om deze checklist te downloaden en af te drukken voor eigen gebruik, voor uw persoonlijke of zakelijke presentaties. De checklist dient niet voor commerciële doeleinden gebruikt te worden. U kunt het pdf-document ook in originele staat en non-commercieel verspreiden middels e-mail of op uw website, mits u geen wijzigingen aanbrengt in het document en mits u de checklist niet als uw eigen werk promoot. Wij hebben veel werk verzet om deze checklist beschikbaar te maken voor u, een linkje naar www.presentatiekracht.nl wordt zeer gewaardeerd…

7 Comments

 1. Nick schreef:

  bedankt voor de checklist!!!!

 2. ALW schreef:

  Precies wat ik nodig had. Dank hiervoor.

 3. dt schreef:

  hey,
  site is fijn voor presentatietechnieken!
  vind het moeilijk om presentaties te geven en ook niet leuk om te doen dus probeer ik het altijd te vermijden, maar ik denk dat je altijd wel in je leven moet presenteren. dus ga ik veel oefenen en doen.

  gr!

 4. Pieter Pan schreef:

  Ik snap niet hoe je moet presenteren

 5. Sanne schreef:

  Echt een heel fijne site, dankjewel!

 6. ron schreef:

  Aan de admin:

  Ik zou de checklist graag gebruiken op school voor het vak Haco. (havistencompetent). Naar mijn idee is dit niet commercieel gebruik. Natuurlijk vermeld ik graag de link en zal ik deze site ook ook voordragen aan mijn leerlingen. Dit is namelijk een sterke site met puur info over inhoudelijk goed presenteren en niet allerlei tutorials en technische dingen. Ik zou wel graag een mailtje ontvangen met de toestemming en de voorwaarden voor uw toestemming.

  dank,
  ron

 7. romy schreef:

  Vind het fijn om te presenteren, maar ik ken de tactieken nog niet zo goed.
  Dus ik ga eraan werken zodat mijnpresentatie boeiend wordt.
  gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *