Nieuwsbrief per mail:

             rss feed presentatie kracht | twitter presentatie kracht

Youtube in powerpoint presentatie (met internetverbinding)


We krijgen vaak de vraag hoe een youtubevideo in een powerpointpresentatie toegevoegd wordt. In onderstaand filmpje leggen wij u simpel uit hoe u binnen 2 minuten uw youtubefilm in een powerpointpresentatie 2007 toevoegt. Hierbij krijgt u precies de youtube player, zoals u deze ziet op youtube.com, in uw powerpointpresentatie.
Let op! Op deze manier heeft u wel een internetverbinding nodig tijdens je presentatie.
Bekijk anders het artikel waarbij u geen internetverbinding nodig heeft tijdens de presentatie (zonder youtube player).

Het voorbeeld filmpje wat wij hierin gebruiken is Shift Happens.Trackback

18 Reacties op “ Youtube in powerpoint presentatie (met internetverbinding) ”

 1. Marlies zegt:

  Gaat niet !


 2. Marc zegt:

  Bij mij lukt het wel hoor…


 3. Ine zegt:

  Bedankt voor de instructies.
  Het werkt perfect!


 4. Row zegt:

  Bedankt, bedankt!!


 5. isa zegt:

  Heel fijn dankjee…


 6. Martijn zegt:

  Hartelijk bedankt! Perfect.


 7. unknown zegt:

  Super!!
  Werkt geweldig!


 8. Robbie zegt:

  GENIAAL

  Werkt, saved by the bell


 9. milton zegt:

  bij mij werkt het! maar ik wil hem automatisch af laten spelen zodat de powerpoint in 1 keer door kan, hoe doe ik dat?


 10. eline zegt:

  ik weet niet eens waar je powerpoint moet downloaden (gratis) kan iemand een site geven voor gratis powerpoint


 11. sadddd zegt:

  DANKJE!

  saved my presentation haha


 12. j zegt:

  en 2010 ?


 13. fi zegt:

  het importeren is gelukt maar mijn geluid doet het niet. iemand enig idee?


 14. w zegt:

  Hij blijft bij mij wit, terwijl ik alles goed doe?


 15. yannick zegt:

  Het werkt, maar als ik met F5 de ppt opstart en ik kom aan de desbetreffende slide, dan speelt de video veel sneller af dan zijn normale speed. Kan ik ergens instellen dat de video moet wachten met spelen tot ik het aangeef dat hij moet spelen?


 16. koekje zegt:

  mooi alleen nu zoek ik ff uit hoe ik het filmpje kan starten
  met start van de dia


 17. cola zegt:

  Whoow heel erg bedankt!


 18. pim zegt:

  Hmm raar, ik volg alle stappen alleen bij mij kan ik geen ‘shockwave flash object’ selecteren. Heb de nieuwe shockwave player op adobe geïnstalleerd, maar helaas….. Nog steeds wil dat ‘duivels’ ding het niet doen.

  Vervolgens wil ik de video invoegen vanuit website maar ook daar krijg ik problemen (kan deze optie niet aanklikken).

  Wie kan me helpen??


Laat eens reactie achter